801 frankrig trøje Cathry

.

Van der Vaart foreslog videre, at United-manager Ole Gunnar Solskjaer skulle hente Bournemouth-centerback Nathan Ake som erstatning for Maguire.

Sejren var ikke nok til at skåne Maguire for sviende kritik, da den tidligere hollandske international Van der Vaart beskyldte spilleren for at tage sin klub en tur. GradyMelv <a href="https://ntcnow.com/groups/fotballdrakt-barn/#Home%20–%20Fotballdrakt%20Barn%20–%20New%20Town%20ConnectionsHome – Fotballdrakt Barn – New Town Connectionst% IrvingJan

Van der Vaart smækkede den engelske internationale midterforsvarer, der kostede en verdensrekord på 80 millioner pund, da United underskrev ham fra Leicester City sidste sommer, efter at han blev muskat i spidsen til Bournemouths åbningsmål i Premier League-opgøret sidste Lørdag.

frankrig landsholdstrøje

Aaron Wan-Bissaka og Daniel James er også i fare for at gå glip af Manchester-derbyet, og Solskjær opfordrede resten af ​​holdet til at træde op og gøre krav på en plads i søndagens start 11. GradyMelv Home – Fotballdrakt Barn – New Town Connections IrvingJan

Maguire, der fyldte 27 år på Derby -opgøret, tog til Twitter for at udtrykke sin skuffelse over at blive tvunget til at gå glip af mødet med Championship -siden og håber at være tilbage snart.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.