351 fotballdrakter salg Newton

.

Et annet problem UEFA står overfor er hosting av kamper for den planlagte Euro 2020 neste år, som skal finne sted på 12 forskjellige steder. Ceferin sa at ni byer har planer som er satt i stein, men problemene gjenstår med ytterligere tre.Det er ‘ingen panikk’ blant UEFA -sjefer om muligheten for at Euro 2020 blir påvirket av koronavirusutbruddet, sier UEFAs eksekutivmedlem Alexey Sorokin.

UEFA -president Aleksander Ceferin ledet et møte i eksekutivkomiteen i Amsterdam mandag, med toppmyndigheter som diskuterte forskjellige ting, inkludert virkningen av koronavirus på europeisk sport og en potensiell rettssak for erstatning for hjernerystelse.

barcelona drakt 2022

Slik det ser ut, vil europeisk fotballs styrende organ ikke gjøre noen endringer i planene for mars internasjonale venskamper og sluttspill for Euro 2020 – som Skottland, Nord -Irland og Irland er planlagt å konkurrere i.

Sorokin, medlem av UEFAs ExCo siden 2017 og administrerende direktør i organisasjonsstrukturen for UEFA EURO 2020 i St. Petersburg, er overbevist om at sommerens showpiece -turnering vil fortsette som planlagt til tross for det økende antallet coronavirus -tilfeller over hele Europa.

SalvadorY fotballdrakt manchester united KristalFi

AllieMoli Polen Landslagströja FelipeDos

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.